27 Kasım 2012 Salı

Basketbol maçlarını özlemişim...

Basketbol maçlarını çok severim.O gün de Fenerbahçe,telekom maçını duyunca hiç kaçırmadım.Fenerbahçe gerçekten çok ama çok iyi bir kadro kurmuş durumda.Zaten bunu da maça yansıttılar.Telekom ise eski gücünden çok şey kaybetmiş durumda.Yine de basketbol,basketboldur..zevkliydi.Telekom yabancı oyuncuları ile dirense de oldukça farklı bir sonuç aldı.
Ülker Sport Arena ise gerçekten muhteşem bir salon.Anadolu yakasında böyle bir tesisin olması çok sevindirici.Ataşehir gerçekten şu an inanılmaz gelişti .O bölge de zaman zaman dolaşmayı seviyorum.Palladium,Optimum ve pek çok alışveriş merkezinin yanısıra farklı güzel mekanlar da var.

Güzel Bir Gece ve...

Belki bilmeyenleriniz vardır..ama uzunca bir süredir dans ediyorum.Tango ile başladım ve sonrasında latin dansları.
aslında şimdiye kadar buna hiç değinmedim ama en azından herkesin dans etmesini tavsiye edeceğim küçük bir post hazırlamak istedim.O gün güzel bir stand up gösterisine klüp ten arkadaşlarla birlikte gittik.Hayatı salsalayan adamdı ismi..Oldukça keyifliydi. Sonrasında Murphys te güzel bir dans gecesine katıldım.Murphys eski halinden biraz farklı idi.Restoran bölümü kapatılmış ve mekan eskiye nazaran biraz soğuk.Ama o gün gerçekten eğlence süperdi.Aslında mekanları da eğlenceli kılan güzel kalabalıklar.O gün gerçekten böyle bir atmosfer vardı. Dans ederken dansın hayatıma ne kadar çok şey kattığını bir kez daha anladım.