13 Mayıs 2013 Pazartesi

Dünya Dans Günü..Komik...:)))

Beylerbeyi ; Denizin kendini anlattığı bir yer...

Beylerbeyi keşfedilmeyi bekleyen bir semt.O kadar huzurlu ki..Bu semtten tat almayı bekleyen insanların uğrak yeri.Hal böyle olunca da tarihin izlerinde kendilerini kaybeden insanların boğaz ile buluştukları şahane bir atmosfer sunuyor.Özellikle iskelenin ışıklandırması harika..Ayrıca mutlaka bir çok restoranda sunulan kokoreçinin de tadına bakmalısınız. Denizin ve mavinin gece ile buluşmasını görmek için bir akşam mutlaka gidin derim..Bu arada sevgili Kuzenim Ada'nın da resmini koymadan edemedim..:)

Tam da Bisiklet zamanı...

Bilenler benim bisiklet i ne kadar çok sevdiğimi bilirler.Uzun zamandır binmiyordum aslında.Ancak 2 tane bostancı-fenerbahçe yapınca gördüm ki formumdan bir şey kaybetmemişim.Sahil her zaman çok renkli,cıvıl ,cıvıl.Özellikle çimlerin üzerinde hayatım boyunca görmediğim kadar çok insan gördüm o gün. Bence Anadolu yakasının en güzel yerlerinden bir tanesi.Belki de tek eksikliği sahil üzerinde güzel cafe ve restoranların bulunmayışı.Ancak yine de çok keyifli bir yer..

DÜNYA DANS GÜNÜ...

O gün Dünya Dans günü idi.Belki de kendimizi en mutlu hissettiğimiz günlerden.Tabiki tüm ekip ile birlikte Cookla da toplandık.Oldukça kalabalık,dansı seven ve neşeli bir kitle vardı.Gece boyunca tüm güzel müziklere eşlik ettik.Ayrıca bu sefer diğer gecelerden farklı olarak Latin bir salsa grubu da çok güzel şarkılar söyledi.Kısacası Dünya Dans gününde bu günü kutlayan milyonların arasına bizde katıldık..:)

FENERBAHÇE İÇİN FİNAL BÖYLE OLMAMALIYDI.

Bakın bu başarı 40 yılda bir gelir.Fenerbahçe ' nin henüz tarihinde böyle bir başarı yok.Yüzmüşsün ,yüzmüşsün kapısına kadar gelmişsin.Eksiklerin olabilir.Ancak takım olmak böyle zamanlarda gerçekleşir.Avantajın da var üstelik. Sahaya rakibin gibi Onbir kişi çıkıyorsun.Sen onbir kişi,Onlar da onbir kişi.Hiç bir şeyi mazeret göstermenin bu yüzden anlamı yok. Rakip maça öyle iştahlı başladı ki seni açık alanda oynamaya mecbur etti.Ve sende bile bile bu tuzağa düştün.Uzun toplar beraberinde top kayıplarını getirdi.Cardozo dan başlayarak öyle bir pres yaptılar ki bırak topu dinlendirmeyi orta saha da durduramadın bile. Bu adamların deplasmanda böyle oynayacakları belli idi.Cardozo ' nun dünya da değerini bulamamış bir golcü olduğu da biliniyordu.Peki ne önlem alabildin ? Sevgili Volkan yenilen 3 golde de hiç bireysel hatalar yok mu idi ? Yabancı oyuncular Kuyt,Christian,Ziegler ve yalnız kalsa da Sow gerçekten çok çalıştılar.Gökhan ' ı gerçekten çok beğendim.Zayıf fiziğine rağmen ayakları hiç durmadı.Ancak ne Salih ' in bu maçların oyuncusu olduğu ne de Fenerbahçe Sol kanadının Caner' in etkisiz oyunu ile hiç işlemediği çok açık ortaya çıktı. Bende her sporsever gibi Fenerbahçe ye teşekkür ediyorum bu noktaya gelebildikleri için.Ancak hataları görmek te lazım.Yoksa kuru bir teşekkür' ün kime faydası olur ? Bu maçın sonunda şunu söylemek gerekir.İstanbul da ki Fenerbahçe ile Lizbon da ki takım arasında dağlar kadar fark vardı...