8 Eylül 2013 Pazar

ŞAMPİYON OLAMAZSAN 2.HİÇ OLMA DAHA İYİ....

Galatasaray' ın yabancılarına bakıyorum.Adamlar ama öyle ama böyle herkesten verim almayı başarabiliyorlar.Riera bile gönderildi,gönderilecek derken geçen sezon öyle kritik işler yaptı ki bu sene yeniden takımda. Artık Elmander ' i bile adam fazlalığından Premier lige yollayabiliyorlar.Sonra gel de Galatasaray çıtayı yükseltti deme. Kabul etmek gerekli. Fatih Terim klübe çağdaş bir misyon ve vizyon kazandırmanın gayreti içerisinde.Gerisi kendiliğinden geliyor.
Al işte yeni alınan Bruma. Henüz çok genç.Portekiz altyapı milli takımlarının abonesi. Bu adam doğru işlenirse iyi transfer.Keza yeni gelen Chedjou da öyle. İstikrarlı,riske girmeyen,görev adamı..Nounkeu ile tercümansız anlaşır.
Drogba bile ne yapar,ne eder söylentilerinin arasında pek çok maçı kurtardı hem de futbolu bitmiştir artık denilirken.Adı tekrar Chelsea ve büyük takımlar ile anılmaya başlandı.Çinliler bizim televizyonlarımızı izleyip nerede yanlış yaptık demiyorlar mı..? Bu işin en çok maçların reytingine yansıyacağı malum..

Bir de Fenerbahçe ve Beşiktaş ' a bakalım.Bu sene Beşiktaş ta oynamayan adamı oynatıyor.Escude buna en güzel örnek.Bilic zaten mazaret dinlemez ki.Mazeretin varsa yarına sakla der gönderir.
Fenerbahçe ise dünya yıldızlarından halen bir takım kuramıyor.Kararsızlar.İşin ilginci Holmen bile can simidi olmuş durumda. İsveçli zaten bu seviyeleri hakediyordu.Ama Webo,Sow ve Emenike li bir forvet hattı ile şampiyon olamazsan 2.hiç olma daha iyi...Şaka bir yana bu forvetlerle bu  kadro şampiyonluk için belki galatasaray'dan bile şanslı..