8 Ağustos 2013 Perşembe

.Geçen sene diktiğim çam ağaçları da yeşermiş......

Neredeyse 1 senedir bahçeye gitmiyordum.Açıkçası son halini çok ta merak ediyordum.Ağaçlarımı da özlemiştim,yeşili de..O gün gerçekten çok keyifli bir gün oldu.Neredeyse tüm ekip orada idik. Hava gerçekten çok sıcaktı.Ancak buna rağmen hava da püfür püfürdü.
Zamanında gidemediğimiz için bir çok meyveden istifade edemedik.O kilolarca meyve dağıttığımız günler belki bu sene olmayacak.Ancak seneye şimdiden hazırlanıyoruz.Üstelik bu sene bir sürü çam ağacı dikicem.Geçen sene diktiğim çam ağaçları da yeşermiş.Herkesi buradan ağaç dikmeye ve yeşili korumaya davet ediyorum..:)







Fenerbahçe Cardozo mu demeli Emenike mi..?

Fenerbahçe için forvet söylentileri 2 isim üzerinde yoğunlaşmışa benziyor. Emenike ve Cardozo. Öncelikle bana sorarsanız bu iki isimden Cardozo ; Emenike ye göre çok daha fazla gol atar.Çünkü tam bir çerçeve golcüsü . Ancak yaşı ,performansı ve oyunda etkinliği gibi faktörleri gözönüne alırsak açık ara Emenike derim. Çünkü daha az gol atma ihtimali daha yüksek olmasına rağmen koşan,çalışkan ve uyum sorunu da yaşamayacak bir oyuncu Nijeryalı.

Aslında bizim takımlarımızın neden transferde sadece 1-2 isim arasında kaldıklarını hep merak ederim.Şimdi Beşiktaş ta aynı şekilde Adebayor ve Eneramo arasında kalmış durumda.Trabzonspor keza Kalou ve Martins arasında beklemede.
Sadece Avrupa da değil dünyada maliyeti düşük yetenekli yüzlerce oyuncu var.İlla isim yapmış oyuncu almaksa amaç neden geçen senenin Bundesliga gol kralı Kiesling hiç düşünülmez. ? Yada Bayern forması ile harikalar yaratıp bu sene takımını değiştiren Mario Gomes hiç  takımlarımızın dikkatini çekmez. Bu oyuncuların maliyetleri de yukarıda ki saydığımız isimlerin çok ta üzerinde değil..
Geçen sene Bursaspor' a gelip 6 dakika için inanılmaz rakamlar ödenen Petari Fossel ' i düşünmeli transfer yapmadan önce. Yoksa çok zaman daha 2-3 oyuncu arasında kalır biri olmazsa diğeri der geçer gideriz..