16 Mart 2013 Cumartesi

Armani Party...

Böyle partiler zaman zaman ilginç olabilir.O akşam da gerçekten ilginçti..Güzel hanımlar,süslü ortamlar..Armani mağaza açılışına kazandığım davetiye ile bende dahil olmuştum.Anadolu yakasındaki tek mağaza diyebiliriz.O gece nefis bir müzik dinletisi vardı.Ayrıca moda üzerine özellikle moda bloggerlarından ne kadar tanıdığım insan varsa hepsi de oradaydı.Ben çok keyif aldım.Artık hep partilerdeyim..:)

Danssız bir hayat eksik bir hayattır..

Dansa bu aralar çok vakit ayırıyorum.Tabiki 1 seneyi geçti neredeyse..Artık u işi bilerek yapıyorum ve çok keyifli.Nereden bilebilirdim ki Tango ile başladığım bu macerada beni salsa nın kendisine aşık edeceğini..Son zamanlarda Cookla da dans gecelerine gidiyorum.İnanılmaz keyifli,inanılmaz enerjik...Herkese tavsiye etmekte fayda var bir kez daha..Danssız bir hayat eksik bir hayattır..

Galatasaray Schalke yi Geçti bir kere...

Galatasaray için gerçekten çok zor bir maçtı.Rakip son yıllarda Bayen ile birlikte Alman futbol ekolünün en önemli takımlarından biriydi.Ancak Galatasaray gerçekten değişik bir takım.İş Avrupa olduğunda bütün olumsuzlukları unutup futboluna bakan bir takım. Ben Galatasaray ' ı bir kaç eksiklik dışında beğendim.Hamit ilk yarı kusursuza yakın oynadı.İnsiyatif aldı,Koştu,Çabaladı.Eboue saha içinde yarattıklarının dersini almış,Çalışkandı.Dany risk almamaya dikkat etti.Muslera yenilen golde ki büyük hatası dışında olağanüstü oynadı. Schalke çok koşan,savaşan bir takım. Bastos ve Uchida gibi çok koşan 2 oyuncunun yanında Draxel gibi genç bir yeteneğe ve Pukki ve Farfan gibi 2 önemli çalım ustasına sahiplerdi. Ancak Galatasaray ilk yarıda gerçekten rakibe boş alan bırakmadı.Bölge savunmasında ve savunmanın göbeğinde neredeyse hiç açık vermedi.Sneijder süratini ve isteğini, Selçuk ise pas anlamında servis te ki ustalığını dosta düşmana anlattı. Drogba gerçekten kaliteli kumaş.Ancak fizikman hiç hazır değil.Onun rakibin her dürtmesinde yerde kaldığını görünce nerede eski Drogba demeden geçemedim.Çin Liginden hazır gelmediği belli.Yalnız öyle olağanüstü 3 pas verdi ki bu adam bu takımda yine de olmalı dedim içimden.Rakibi adı ile bile korkuttuğu gerçeği de cabası. 2 Yarıda Terim oyuncu değişikliklerinde haklıydı ancak gecikti.Rakibin 2 .golünün geleceği çok öncesinden belli olmuştu.Buna rağmen oyunun sonlarında doğru Galatasaray yine dengeyi kurdu ve öne geçti.Sizlerle ne kadar övünsek az. Çünkü deplasmanda İyi bir Alman takımını yenerek elemek Her takımın harcı değil...