13 Şubat 2013 Çarşamba

AKDENİZ BOTANİC GARDEN..:)

akdeniz botanic garden..

Keşke yaz gelse diyor bazen insan..doğa bütün güzelliklerini ortaya çıkarsa...sıfırdan aldığımız ve binbir zahmetle ağaçlı yemyeşil bir dinlence mekanı haline soktuğumuz bahçemiz hem beni mutlu ediyor,hem gururlandırıyor..:))))

Fenerbahçe ve Drogba....

Galatasaray Drogba yı getirdi.Hayırlı olsun.Kalitesi de kariyeri de tartışılmaz bir oyuncu.Yaşı an itibarı ile ilerlemiş olabilir.Ancak o hala dünyanın en büyük golcülerinden biri. Ancak bir gerçek var ki eğer ki diğer klüplerimizde olduğu gibi ilerde zorunlu bir ayrılık olmazsa Galatasaray bu transferlerden zor para kazanır.Galatasaray bu oyuncular için büyük fedakarlıklar yaptı.Umarım karşılığını alırlar. Ancak Galatasaray ' ın neden son haftalarda Burak yılmaz ' oynatmadığını anlamak güç.Burak Türkiye de ki bilinen santrafor tiplerinden farklı bir oyuncu.Durarak oynamayı sevmiyor.Ve onun kendi pozisyonunu kendisi yaratması gibi olağanüstü bir becerisi de var.Kazanılmalı.Galatasaray bazı eleştirilecek yanları da olsa bu transferler ile Türk futbolunda çitayı farklı bir yere koydu. Peki ya Fenerbahçe ? Bu takım kendi sahasında Sivasspor dan 2 gol yiyecek bir takım mı..? Fenerbahçe nin transferleri de orta karar transferler oldu rakibinin yanında.Emre ' nin neden geldiğini anlamak güç. Bu oyuncu İspanya da Madrid ekibinde çok başarılı oldu da mı Fenerbahçe ye geri döndü . Zaten sorunda Fenerbahçe nin defansında.Defans ve kaleci uyuşmazlığı had safhada . Rakipler artık Fenerbahçe defansının derinlemesine atılan toplarda sürekli kademe hataları yaptığının farkında.İşte Eneramo biri çaprazdan diğeri kornerden bir çok Fenerbahçe li oyuncunun arasından golünü attı. Yarın Eneramo gibi diğer futbolcular da bu zaafları değerlendirecek. Fenerbahçe defansının düzgün oyun kurması ve savunmada düzgün pozisyon alması ve rakip hücumculara yakalandığında çabuk pozisyonunu kaybetmemesi şart. Bir de Krasiç gerçeği var.Bu oyuncuyu Fenerbahçe mutlaka kazanmalı. Bugün Mersin İdman Yurdu karşısında kazandılar. Yine kurtarıcı Webo oldu.Zaten bu oyuncu şu an Türkiye sınırları içerisinde alınabilecek en iyi oyunculardan biriydi. En önemlisi düzgün bir karakter.Klüp te Başkan ' a yapılan protestoları da anlamak mümkün değil. Aziz yıldırım ' ın yanlışları olabilir.Ancak bu klübe yaptıkları da ortada.Bir çırpıda görmezden gelmek zor.Ben herşeyden önemlisi anlık başarıların çok ötesinde şu an ki durum itibarı ile uzun vadeli düşünülmesi gerektiği görüşündeyim. Eğer ki 3-4 maç takım rahat bırakılırsa mutlaka şu an bulunduğu konumdan daha iyi yerlere gelecektir.

İTS A SALSA TIME..:)

Biliyorsunuz.Dans benim için hayatımda ki en önemli şeylerden biri.Bu yüzden zamanımı seve seve veriyorum.Bu kez de arkadaşlarla güzel bir mekanda buluşup güzel bir dans pratiği yaptık.O gece neredeyse bıraksalar sabaha kadar dans edicektim.Sizde kendinize bir fırsat verin ve yol yakınken dansa başlayın.Ha bu arada tavsiyem tabiki salsa..:)