23 Mart 2012 Cuma

Tamindir 8 Yaşında Ziyaretçilerine Hediyeler Dağıtıyor!

Aylık 9 milyon ziyaretçi adedine ulaştığımız şu günlerde daha fazla kullanıcıya daha iyi hizmet vermek için çalışırken sizlerin her gün daha da fazla tercih ettiğini görmek bize mutluluk veriyor.

Her zaman daha iyisini yapabilmek için bize motivasyon sağlayan kullanıcılarımızı elbette yeni yaşımıza girerken unutmadık. 8. yaşımızın şerefine hem sosyal medya hesaplarımızda bizi takip eden hem de bloglarında ve internet sitelerinde bizden bahsetmeyi tercih eden kullanıcılarımıza yönelik çok çeşitli hediyelerimiz var.

Tamindir 8 Yaşında">tamindir

19 Mart 2012 Pazartesi

DEVREDEN ÖNCE FENERBAHÇE DEVREDEN SONRA GALATASARAY...

Fenerbahçe’ nin bu sene yaşadığı zorlukları dilimiz döndüğünce anlatmaya çalışmıştık. Gerçekten Fenerbahçe’ nin şu an ligde bulunduğu konum yaşadıkları düşünülürse mucize. Bu yüzden de Fenerbahçe ‘nin gösterdiği dirayet ve efor her türlü iltifatı hakkediyor. Buraya kadar tamam. Ancak bundan sonrası için söyleyeceklerimiz var.


Fenerbahçe dün akşam ki maçı rahatlıkla kazanabilirdi. Defansında ilk yarıda 36 .dakika da ki gol pozisyonuna kadar tehlike yaşamayan ve 2-0 üstünlüğü yakalamış bir takım nasıl olur da ilk gol pozisyonunda bütün sorumluluğu kalecisine verir.
Fenerbahçe genelde bu ara paslarında yapılan kademe hatalarını sıkça yaşıyor. Necati ‘ nin top tekniğini düşünürsek zorlukla verdiği bu ara pasında yaşanılan kademe hatasını siz düşünün. Fenerbahçe defansı kontrollü bir biçimde kademe yapamıyor.


Aslında dün maç başlarken Alex ‘in çalışkanlığı Ziegler ‘in sol kanatta ki takipçiliği ve Mehmet topuz ‘un sürekli rakibi bozmaya çalışması ile orta saha da Fenerbahçe ye üstünlük kazandırdı. Zaten Moussa Sow gibi güçlü bir oyuncuyu tutmakta zorlanan Galatasaray defansı stad da ki atmosferin de etkisi ile bir anda orta sahaya gerekli desteği vermeyi unuttu.


Bu yarının şüphesiz yıldızı Ziegler di. Çıkan bir topu son ana kadar bırakmayan İsviçreli hem profosyonellik dersi verdi hem de çabalarının karşılığını aldı.
Keza Alex ‘ in Galatasaray Kalesini yoklama girişimlerinde de hep o başrolde vardı. Alex , Baroni ve Emre genel anlamda çok iyi mücadele etti. Galatasaray ise Elmander ‘ i alabildiği için ne kadar şanslı bir takım. Uyanık oynadılar. Rakipten etkilenmemeye çalıştılar. Ne zaman ki Fenerbahçe ‘ nin temposu düştü ve defansında ki zaaflarında etkisi ile istikrarlı hücumlar yapamadı. Galatasaray ‘ ın da ekmeğine yağ sürüldü.

Kabul etmek gerekir ki kondüsyon açısından Galatasaray çok daha hazır ve diri bir takım. Zaten bunu da atmış oldukları ikinci golde daha net gördük. Fenerbahçe defansının sol kanadında ki oyuncular tabiri caizse uyudular. Eğer maç devam etmiş olsaydı Galatasaray için sonuç daha farklı olurdu.


Özetle muhteşem gollerin atıldığı, Moussa Sow un takıma iyice alıştığının belgelen diği, ve bu tip gollerine devam edeceği, Fenerbahçe’ nin birlik ve bütünlük mesajları ile tüm Türkiye yi etkilemeye devam ettiği, Galatasaray ‘ ın da sabrının meyvelerini aldığı bir maç izledik. Çok keyifliydi.